Aanrader

Rated 5 out of 5
augustus 7, 2023

Tijdens de kampdagen kwamen mijn dochter (nu 8 jaar) en haar vriendinnetje hard lachend uit het hooi rollen. Paarden krijten, knutselen en zwemmen met de paarden. Het was allemaal heerlijk!
Ook heeft mijn dochter meegedaan aan het ‘dit ben ik’ programma. Naast dat ze altijd met veel plezier ging, heeft ze geleerd de gevoelens van zichzelf en anderen te benoemen en daarop te acteren. Echt heel knap!
Ik kan het ‘dit ben ik’ programma en de kampdagen van harte aanbevelen! Ik gun het alle kinderen om te leren wat mijn dochter heeft geleerd.

Anne-Sophie

Ponykamp

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2023

Het was een hele leuke ponykamp met vele leuke activiteiten en een lekkere lunch. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij . Het was voor mij een top kamp

Djaylee

Wauw dit ben ik!

Rated 5 out of 5
december 23, 2022

Wat een fijne en veilige plek voor mijn dochter om haar kracht terug te vinden. Ze staat weer stevig. Dankjewel voor de liefdevolle en respectvolle begeleiding. En zo fijn dat zelfs de dieren helemaal zichzelf mogen zijn.

Maartje

Ponypower was top!

Rated 5 out of 5
oktober 13, 2022

Lieve Jade,
Onze dochter Nele van 11 heeft genoten van de middagen op Stal Wauw. Van het samenwerken, het samen leren en vooral het samen plezier maken met de paarden, de andere kinderen en met Suzanne en natuurlijk met jou. Het heeft haar heel veel gebracht. Ze staat letterlijk en figuurlijk steviger, haar stem is krachtiger en ze kan en durft zich beter uiten. Wat een prachtig geschenk, onze dank is groot!
Nele kijkt ontzettend uit naar de terugkomdag en hoopt nog vaak te mogen komen knuffelen met de paarden 🤎
Heel veel liefs, ook van Nele, Gaby Spekking

Nele Spekking

Geweldig!

Rated 5 out of 5
juni 25, 2022

Mijn dochter Lizzy vond het geweldig! Vooral met de paardjes knuffelen maar ook alle leuke spelactiviteiten er omheen. Geslaagde dag en voor herhaling vatbaar!

Lizzy

 

Ben je zelf (of je kind) op een kampdag geweest?

Voeg een reactie toe